Shape Up Your Booty - ShapeUp

Üzlet

Shape Up Your Booty

29 990 Ft

6 hetes online erősítő edzésprogram, mellyel hatékonyan fejlesztheted az izomzatot és növelheted az állóképességedet!

 

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Online erősítő edzésprogram 6 hetes változatban, mellyel hatékonyan fejlesztheted az izomzatot és növelheted az állóképességedet!

Készülj fel, hogy átformáld tested és vonzó legyél ezzel a professzionálisan összeállított alsótest fókuszú, erősítő edzésprogrammal! Írásos edzéstervvel, valamint videós tartalmakkal segítünk Neked elérni a kitűzött célokat.
Azoknak ajánljuk ezt az edzésprogramot, akik edzéseik során nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni az alsótest izmainak megdolgoztatására, de továbbra sem szeretnék elhanyagolni a felsőtest izmait sem. Illetve végeztek már korábban is erősítő edzést és szeretnék edzésüket egy magasabb szintre emelve, célirányosan lépésről lépésre fejleszteni, erősíteni az alsótest izmait.
Ebben az esetben válaszd a Shape Up Your Booty hathetes edzésprogramunkat, ha heti öt napot rá tudsz szánni az edzésre! Legyen szó az izomzat fejlesztéséről, az állóképesség növeléséről vagy a testtömeg csökkentéséről, a programjaink segítenek abban, hogy elérhesd céljaidat és jobb formába hozd magad!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shape Up Your Booty” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük