Shape Up Fit and strong - ShapeUp

Üzlet

Shape Up Fit and strong

24 990 Ft

6 hetes online erősítő, osztott edzésprogram, mellyel hatékonyan fejlesztheted az izomzatot és növelheted az állóképességedet!

 

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Online erősítő edzésprogram 6 hetes változatban, mellyel hatékonyan fejlesztheted az izomzatot és növelheted az állóképességedet!

Készülj fel, hogy átformáld tested és vonzó legyél ezzel a professzionálisan összeállított 6 hetes, alsó- és felsőtest izomzata szerint osztott, erősítő edzésprogrammal! Írásos edzéstervvel, valamint videós tartalmakkal segítünk Neked elérni a kitűzött célokat.
Azoknak ajánljuk ezt az edzésprogramot, akik már végeztek korábban erősítő edzést és szeretnék edzésüket egy magasabb szintre emelve, célirányosan lépésről lépésre fejlődni, erősödni. Ebben az esetben válaszd a Shape Up Fit and Strong hathetes edzésprogramunkat, ha akár heti négy napot rá tudsz szánni az edzésre! Legyen szó az izomzat fejlesztéséről, az állóképesség növeléséről vagy a testtömeg csökkentéséről, a programjaink segítenek abban, hogy elérhesd céljaidat és jobb formába hozd magad!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shape Up Fit and strong” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük