Express Full Body - ShapeUp

Üzlet

Express Full Body

29 990 Ft

8 hetes online, teljes test edzését szolgáló program, mellyel hatékonyan fejlesztheted az izomzatot és növelheted az állóképességedet!

 

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Online erősítő edzésprogram 8 hetes változatban, mellyel hatékonyan fejlesztheted az izomzatot és növelheted az állóképességedet!

Készülj fel, hogy átformáld tested és vonzó legyél ezzel a professzionálisan összeállított, teljes testet erősítő edzésprogrammal! Írásos edzéstervvel, valamint videós tartalmakkal segítünk Neked elérni a kitűzött célokat.
Ezt az edzésprogramot azoknak ajánljuk, akik korábban még nem végeztek rendszeres erősítő edzéseket, vagy csak kevés tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, és heti 3 napnál többször nincs lehetőségük, hogy eddzenek.
Ebben az esetben válaszd az Express Full Body nyolchetes edzésprogramunkat, mert a programjaink segítségével lépésről lépésre fejlődhetsz. Legyen szó az izomzat fejlesztéséről, az állóképesség növeléséről vagy a testtömeg csökkentéséről, a programjaink segítenek abban, hogy elérhesd céljaidat és jobb formába hozd magad!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Express Full Body” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük