25 dkg darált marhahús
2 közepes teljes kiőrlésű tortilla
½ fej vöröshagyma aprítva
½ piros kaliforniai paprika darabolva
½ zöld kaliforniai paprika darabolva
1 csésze csiperkegomba
6 szelet mozzarella sajt
1 gerezd fokhagyma
2 ek tejföl vagy natúr görög joghurt
só, bors
A darált húst sóval, borssal ízesítjük és egy serpenyőben készre pirítjuk. Amíg a hús készül a zöldségeket és gombát felaprítjuk majd ugyanabban a serpenyőben, amiben a hús készült megpároljuk. Visszatesszük a húst a zöldségekhez a serpenyőbe és összevegyítjük. A tortilla lapok egyik felét megkenjük a tejföllel vagy joghurttal és ráhalmozzunk a húsos keverékből, ráteszünk 3 szelet sajtot majd ráhajtjuk a tortilla másik felét és forró serpenyőben aranybarnára pirítjuk.