25 dkg darált marhahús

2 közepes teljes kiőrlésű tortilla

½ fej vöröshagyma aprítva

½ piros kaliforniai paprika darabolva

½ zöld kaliforniai paprika darabolva

1 csésze csiperkegomba

6 szelet mozzarella sajt

1 gerezd fokhagyma

2 ek tejföl vagy natúr görög joghurt

só, bors

A darált húst sóval, borssal ízesítjük és egy serpenyőben készre pirítjuk. Amíg a hús készül a zöldségeket és gombát felaprítjuk majd ugyanabban a serpenyőben, amiben a hús készült megpároljuk. Visszatesszük a húst a zöldségekhez a serpenyőbe és összevegyítjük. A tortilla lapok egyik felét megkenjük a tejföllel vagy joghurttal és ráhalmozzunk a húsos keverékből, ráteszünk 3 szelet sajtot majd ráhajtjuk a tortilla másik felét és forró serpenyőben aranybarnára pirítjuk.