RÓLAM - ShapeUp

RÓLAM

Üdvözöllek Kedves Látogató!

A nevem Kis Orsolya, két gyermekes anyuka vagyok, túl a negyedik X-en. Az eddigi életem során testközelből tapasztaltam meg, hogyan változik az ember teste az egyes életszakaszok során. Nem csak az iskolában megszerzett tudás, hanem sok-sok személyes tapasztalat is van mindabban, amit megpróbálok neked átadni. A magam példáján is látom, hogy minden életkor, élethelyzet más-más mozgásprogramot és étkezést kíván. Legyen szó várandósságról vagy a szülés utáni időszakról, stresszes 30-as évekről vagy a változókor előszobáját jelentő 40-es évekről.

Több éves edzői tapasztalatomnak, valamint életmódtanácsadói képesítésemnek köszönhetően segítségedre lehetek abban, hogy együtt kialakítsuk az adott élethelyzetedhez és céljaidhoz leginkább alkalmazkodó edzésprogramot és táplálkozási szokásokat.

Nincs több találgatás, kísérletezés, segítségemmel elérheted, hogy a legjobb formában légy az év minden napján.

A Shape Up edzőstúdióban arra is van lehetőséged, hogy más edzőkollégáim által vezetett kiscsoportos (max. 5 fő), délelőtti, délutáni/esti, funkcionális edzéseken vegyél részt. Ha ezzel kapcsolatban további információra lenne szükséged keress nyugodtan.

Ha esetleg a fentiek még nem győztek volna meg, akkor kérlek, olvasd el mit mondtak rólam vendégeim, akik mind különböző élethelyzetben, más-más céllal kerestek meg engem.

 

Éva, 34 éves 1,5 évvel ezelőtt gerincsérv műtéten esett át

“2018 tavaszán annyira elfoglalt voltam, hogy arra sem volt időm, hogy személyi edzőt keressek magamnak. Korábban műtötték a gerincemet, így állandó, szakszerű odafigyelést igényel, folyamatos testmozgással. Párom kereste meg Orsit, és egyeztetett vele nekem időpontot. Ekkorra már rendszeressé váltak az álmatlan éjszakák, hol a lábam görcsölt, hol a derekam fájt. Orsival heti 2 alkalommal kezdtem el együtt dolgozni, és nagyon rövid idő alatt megszűntek a panaszaim. Számomra nagyon fontos, hogy olyan edzőhöz megyek csak, aki tisztában van az emberi testtel, hátam mögött egy műtéttel egy sima edzőterembe nem megyek be, mert azt tapasztalatom, hogy nem minden edző van tisztában a sérülések, műtétek utáni lehetőségekkel. Fő célom a gerincem melletti izomzat megerősítése volt, és az, hogy újra nyugodtan tudjak aludni. Ezt viszonylag rövid idő alatt el is értük, megszűntek a panaszaim, és újra jól aludtam, kezdtem egyre energikusabbnak érezni magam. Nem csak a gerincemmel foglalkoztunk, hanem teljes testet átmozgató óráim voltak. Nyilván minden ember életében vannak olyan napok, amikor nincs kedve menni edzésre, vagy lenne más, amivel foglalkozzon, ebben az elfoglalt világban bármi adódik. Ez velem is így van, és ilyenkor megfordul a fejemben, hogy lemondom az edzést, de aztán eszembe jutnak azok az éjszakák, amikor 20 percenként felébredtem a görcsökre, és inkább mindig átmentem Orsihoz. Minden olvasónak üzenem, hogy a “Ma nincs kedvem” csak a bemelegítésig tart, utána lesz 🙂 Egyetlen órát sem bántam meg, és valahányszor kedvtelenül indultam neki, mindig nagyon jól esett az edzés.”

Timi, 41 éves, várandós kismama

“Orsival lassan 5 éve ismerkedtem meg, csoportos órára jártunk együtt, ahol már szembetűnő volt elszántsága és maximalizmusa. Én akkoriban kezdtem újra komolyabban edzeni a kislányom születése után. Aztán pár év múlva Orsi is elkezdett órákat tartani és mindenképpen szerettem volna kipróbálni, hiszen kíváncsi voltam, hogy vajon miképp működik edzőként. Nagyon tetszett, hogy többféle óratípusban elmélyedt és ezeket kombinálva tette élvezetessé és változatossá az edzéseket. Figyelt mindig, hogy a különböző edzettségi szinten álló vendégek is megtalálják a kihívást az óráin.

Aztán tavasszal mikor terhes lettem, rögtön megosztottam vele a jó hírt, és onnantól az állapotomnak megfelelő gyakorlatsorokkal mozgatott le minden alkalommal személyi edzéseink során. Most már a 36. hétben járok, és még mindig heti 2 alkalommal elmegyek hozzá, mert nagyon jól esik a mozgás, és maximálisan odafigyel rám, amellett, hogy óráról órára a különböző eszközök használatával teszi színessé az edzéseket.”

Ildi, 41 éves, üzletasszony

“Orsi igazi személyi edző. Eleinte csoportos óráira jártam, ami elég zúzós edzés volt (HIIT), viszont néhány alkalom után komoly eredmény mutatkozott. Ekkor elkezdtem járni a személyi edzéseire is, ahol minden alkalomra különleges edzéstervvel készül. Nincs két egyforma óra. Hatalmas szakmai hozzáértéssel, de ugyanakkor maximális empátiával motivál minden alkalommal. Mivel a célról egy pillanatra sem veszi le a figyelmet, így nem kérdés a gyors fejlődés, a növekvő önbizalom. Teljesen rá lehet kattanni az edzéseire. Rugalmasan tudunk időpontot egyeztetni, folyamatosan iránymutatást ad az étrenddel kapcsolatban is.”

RÓLAM MONDTÁK

Személyi edzés

Fizikumodra szabott edzések

4000 Ft /fő

Kedvezmény: Bérletvásárlás esetén

Kiscsoportos edzés

1-3 fős csoportos edzések

2 fő esetén:

3.000 Ft /fő

Kedvezmény: Bérletvásárlás esetén

Életmódtanácsadás

Étrend konzultáció és egyedi terv készítés

konzultáció (étrendi alapok átbeszélése, étkezési napló kiértékelése, mérések) kb. 1 óra időtartamban

8.000 Ft /fő

Első alkalommal INGYENES állapotfelmérés & próba edzés!
Engedd, hogy valódi formádba hozzalak!