2 közepes kukorica tortilla

½ csésze csiperkegomba

1 tojás

2 tojásfehérje

4 ek natúr görögjoghurt

só, bors

2 szelet sonka (felvágott)

4 szelet mozzarella sajt

½ csésze koktélparadicsom félbe vágva

Egy tálban elkeverjük a tojást, tojásfehérjéket és 2 ek joghurtot, sózzuk, borsozzuk és belerakjuk a vékony csíkokra vágott sonkát. Egy serpenyőben 1 ek olívaolajat felhevítünk és a gombákat megfonnyasztjuk rajta. A gombához adjuk a tojásos keveréket és készre sütjük.

A tortilla lapok egyik felét megkenjük a maradék joghurttal, ráhalmozzuk a tojás, paradicsom és sajt felét és felgöngyöljük. A két tortilla hengert a serpenyőben 1 ek olívaolajon minden oldalán aranybarnára pirítunk.