Otthoni edzésvideók – regisztráció - ShapeUp

Otthoni edzésvideók – regisztráció

Kedves Látogató!

Sajnos a kialakult járványhelyzet miatt a tornateremben személyi edzések átmenetileg szünetelnek. Ugyanakkor – különösen ebben a járvánnyal nehezített helyzetben – szeretnék továbbra is lehetőséget biztosítani meglévő és leendő vendégeim számára a mozgásra. Ezért a weboldalra minden héten 3 új edzésvideó kerül feltöltésre, melyet a regisztráció után bárki elérhet és melyek segítségével otthon edzhet.  Az egyes videókat úgy készítettem el, hogy azok eszközzel vagy anélkül, kevés helyen is, bárki számára könnyen elvégezhetőek, követhetőek legyenek.

Minden héten 2 teljes értékű (kb. 50 perces) videó kerül fel az oldalra, melyből az egyik saját testsúlyos, a másik pedig eszközök – úgy mint szék, gumiszalag, kézi súlyzó vagy bármi amit súlyzóként lehet használni pl. ásványvizes palack, stb. – segítségével végezhető gyakorlatokat tartalmaz. Illetve minden héten lesz egy rövidebb kb. 20 perc időtartamú speciális fókuszú edzésprogram is az oldalon. Az elérhető videók száma tehát hétről hétre bővül majd, a korábban feltöltött videók sem kerülnek törlésre, azok az aktív regisztrációval rendelkezők számára bármikor elérhetőek maradnak.

A regisztráció díja 10.000.-, amely 30 napig érvényes. A regisztrációs díj megfizetésére egyelőre átutalással van csak lehetőség, melyet az alábbi számlaszámra lehet teljesíteni, Raiffeisen Bank: 12021202-01228485-00100003. Az utalással a regisztráció aktiválódik és a videók a regisztráció során megadott email címmel és jelszóval elérhetővé

Talán most arra gondolsz, hogy jó-jó nagyszerű ötlet otthon tornázni, de nekem tényleg nincs ehhez semmilyen eszközöm, nincs súlyzóm, gumiszalagom és vajon így van-e értelme előfizetnem ezekre az edzésvideókra. Válaszom erre röviden az, hogy mindenképpen, hiszen ahogy fentebb is szó van róla minden héten készül egy saját testsúlyos gyakorlatokat tartalmazó videó és hidd el ezek a gyakorlatok tényleg hatékonyak mindenféle eszköz nélkül is. De ha ezzel még mindig nem győztelek volna meg akkor nézd meg a lenti kis videót, amiben bemutatom, hogy milyen – mindenki háztartásában megtalálható – eszközök, tárgyak segítségével tudod az edzéseket súlyzók, gumiszalagok stb. nélkül is elvégezni.

JELENTKEZÉS

    Rólam mondták