2 egész csirkemell

1 csésze koktélparadicsom

1 csésze bébirépa

2 csésze kelbimbó

2 ek dijoni mustár

2 ek mustár

1 ek mustár

só, bors, olívaolaj

Az egész csirkemelleket sózzuk, borsozzuk és a dijoni mustárral megkenjük mindkét oldalát majd serpenyőben kevés olívaolajon kérget sütünk rá. Az elősütött húst sütőpapírra tesszük és a normál mustárból, 1 ek mézből és 1 ek vízből szószt készítünk és ezzel a szósszal meglocsoljuk a husit majd becsomagoljuk őket a sütőpapírba. A zöldségeket szintén sütőpapírral bélelt tepsibe szórjuk, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk egy kis olívaolajjal majd a zöldség tetejére tesszük a papírba csomagolt mézes mustáros csirkemelleket. 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.

Az egyik csirkemellet és a köret felét ebédre, a másikat vacsorára fogyasszuk.