Clients reviews Archive - ShapeUp

Archives

Timi

“Szia Orsi! Most csináltam meg a legutolsó élő edzést. Nagyon jók voltak ezek a gyakorlatok, nekem valók :). Nagyon köszönöm, hogy ugyan most ebben a formában de mozoghatok VELED tovább!”

Timi

“Szia Orsi! Az edzések nekem egy kicsit nehezek és sokszor megállítom, de megoldom :). Mindig várom az újakat! Köszönöm, hogy csinálod nekünk ezeket a videókat!”

Ildi, Dorina

A videókban teljesértékű edzéseket kaptunk. Amelyek könnyen követhető, és hatékony gyakorlatokat tartalmaznak. Így egyszerűen végezhetjük el a napi edzést. Köszönjük!

Attila

“Szia! A teljes testet átmozgató súlyzós edzés 2020.03.29-et most csináltam meg 3 kg helyett 5 kg-os súlyzóval. Halálos! Köszi az alternatív gyakorlatokat térdfájósoknak!”

Antónia

“Szia Orsi! Szuper az online edzés, működik :). Tegnap saját testsúlyos, ma pedig a súlyzós és popsi edzést csináltam. Azóta alig tudok felmenni a lépcsőn olyan izomlázam van. Köszönöm!”

Éva

“Szia Orsi! Ma megcsináltam a 03.29-i saját testsúlyos edzést, aminek a végén azt mondod, hogy ez egy kis lightos edzés volt :). Mondjuk rajtad nem is látom a videók végére azt amit magamon :). Aztán még megcsináltam a farizom és belső comb edzést + bemelegítés, nyújtás. Így összesen 70 perc lett, 515 kcal, nagyon jól esett!”

Anett

“Szia! Szerdán az FB-n, pénteken és ma pedig a videókból tornáztam. Jól esett, elég volt. Ki kellett tapasztalni, hogy hogyan csúszik a parketta, melyik a stabil szék. De a kezdeti nehézségeket leszámítva jól megy az itthoni edzés. Köszönöm! Csak a beszélgetés hiányzik :)”