A pizza tésztához:

¾ csésze mandulaliszt

2 csésze apróra reszelt mozzarella

2 ek krémsajt (Philadelphia)

¼ tk só

A feltéthez                                   

3 ek paradicsomszósz

10 dkg sonka

1 marék rukkola

½ csésze reszelt mozzarella

A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Egy edényben összekeverjük a lisztet, mozzarellát, krémsajtot és sót majd lassú tűzön folyamatos kevergetés mellett addig hevítjük amíg a sajt megolvad és a massza egynemű tésztává áll össze. A tésztagolyót két zsírpapír közé tesszük és sodrófával megfelelő méretűre nyújtjuk és az előmelegített sütőben 6-8 percig elősütjük. A sütő hőfokát levesszük 175 fokra és amíg a sütő visszahűl a pizzatésztára halmozzuk a feltétet majd további 5-8 percre visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon.

A pizza felét ebédre, másik felét vacsorára fogyasszuk.