Edzésvideók - ShapeUp

Edzésvideók

Vendégeim sokszor kérik, hogy állítsak nekik össze olyan gyakorlatokból álló feladatsorokat, amit utazás, nyaralás alatt is biztonsággal végre tudnak hajtani és így egy hosszabb távolét alatt sem kell lemondaniuk a testedzésről.

Ilyen kérések alapján készült az alábbi 4 videó.

Az első videó kizárólag saját testsúlyos gyakorlatokat tartalmaz, amit akár egy szállodai szobában vagy a szabadban is végig lehet csinálni.

1. video

A második és harmadik videónak van minimális eszközigénye (kézi súlyzó, függesztéses heveder – TRX, Bodyrope) de a gyakorlatok alapgyakorlatok, amiket bárki, aki már dolgozott valaha ilyen eszközökkel könnyedén meg tud csinálni mondjuk egy szálloda fitnesz termében.

2. video

3. video

A negyedik videó pedig egyik vendégem várandós húgának készült, aki jelenleg Németországban várja babája megszületését ?.
Vele előzőleg, egy korábbi látogatása során, átvettül ezeket a gyakorlatokat és természetesen nincsen semmi orvosi ellenjavallat a feladatok végrehajtása ellen, így azokat biztonsággal végezheti.

4. video

A videókon bemutatott gyakorlatok arra nem alkalmasak, hogy valakit, aki ezelőtt soha nem mozgott formába hozzanak, vagy nagyobb túlsúlytól megszabadítsanak, arra viszont tökéletesen alkalmasak, hogy nyaralás, utazás alatt is napi 25-30 percben (attól függően, hogy hány kört végzünk el a feladatsorokból) gondoskodjunk a jó közérzetünkről és élvezzük a mozgás jótékony hatásait ?.

Jelen videók Kis Orsolya – www.shapeup.hu weboldal üzemeltetőjének kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, mely szerzői jogvédelem alatt áll, kizárólag saját felhasználás céljából használható, menthető el. A videó másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Jelen videó csak saját felelősségre használható. A videó készítője nem vállal felelősséget az otthoni edzés, mozgás során esetlegesen bekövetkező balesetekért vagy sérülésekért.