Edzésvideók

Vendégeim sokszor kérik, hogy állítsak nekik össze olyan gyakorlatokból álló feladatsorokat, amit utazás, nyaralás alatt is biztonsággal végre tudnak hajtani és így egy hosszabb távolét alatt sem kell lemondaniuk a testedzésről.

Ilyen kérések alapján készült az alábbi 4 videó.

Az első videó kizárólag saját testsúlyos gyakorlatokat tartalmaz, amit akár egy szállodai szobában vagy a szabadban is végig lehet csinálni.

1. video

A második és harmadik videónak van minimális eszközigénye (kézi súlyzó, függesztéses heveder – TRX, Bodyrope) de a gyakorlatok alapgyakorlatok, amiket bárki, aki már dolgozott valaha ilyen eszközökkel könnyedén meg tud csinálni mondjuk egy szálloda fitnesz termében.

2. video

3. video

A negyedik videó pedig egyik vendégem várandós húgának készült, aki jelenleg Németországban várja babája megszületését 😊.
Vele előzőleg, egy korábbi látogatása során, átvettül ezeket a gyakorlatokat és természetesen nincsen semmi orvosi ellenjavallat a feladatok végrehajtása ellen, így azokat biztonsággal végezheti.

4. video

A videókon bemutatott gyakorlatok arra nem alkalmasak, hogy valakit, aki ezelőtt soha nem mozgott formába hozzanak, vagy nagyobb túlsúlytól megszabadítsanak, arra viszont tökéletesen alkalmasak, hogy nyaralás, utazás alatt is napi 25-30 percben (attól függően, hogy hány kört végzünk el a feladatsorokból) gondoskodjunk a jó közérzetünkről és élvezzük a mozgás jótékony hatásait 😊.