Shape Up Edzéstervek Otthonra és Edzőterembe - ShapeUp

Shape Up Edzéstervek Otthonra és Edzőterembe

Lendülj formába velem!

Válaszd ki a neked való edzéstervet, melyekből elsajátíthatod a helyes kivitelezést, és látványos fejlődésen mehetsz keresztül

6
Edzésterv

80
perc edzésnaponként

250
Gyakorlat

Kiknek készülnek az edzéstervek?

Az itt megvásárolható edzésterveket azért készítettem, hogy azoknak is lehetőséget biztosítsak szakszerűen felépített edzés elvégzésére, akár edzőteremben, akár saját otthonuk kényelmében, akiknek az időbeosztása, anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy személyi edzővel dolgozzanak együtt. Ugyanakkor szeretnének egy megbízható, szakmai alapokon és kipróbált metódus alapján felépített edzésterv alapján dolgozni, amely segítségével céljaikat elérhetik.

Személyi edzésre járó vendégeim és jómagam is ugyanezen edzéstervek alapján dolgozunk hétről-hétre.

Milyen hosszúak az edzések?

Az edzések bemelegítéssel és nyújtással (az edzésprogramban szereplő pihenőidők figyelembevételével) 60-80 perc alatt végezhetőek el. Jellemzően (a hosszabb pihenőidők miatt) az alsótest edzések nyúlhatnak egy óra időtartamon túlra.

Hogyan épül fel az edzésterv?

Az edzéstervek egy része ún. osztott edzésterv elve szerint került felépítésre, 4 vagy 5 edzésnapra elosztva, vagyis külön edzésnapokon eddzük az alsótest és külön napokon a felsőtest izomcsoportjait. A jelenleg elérhető programok közül az egyik 2 nap alsótest és 2 nap felsőtest edzést a másik pedig 3 nap alsótest és 2 nap felsőtest edzést tartalmaz.

A webshopban található harmadik edzésprogram pedig egy teljes testet átmozgató edzésprogram, amely heti 3 edzésnapra vonatkozóan tartalmaz gyakorlatokat.

A 4 napos illetve 3 napos edzésterveket igény szerint további egy kardió nappal ki lehet egészíteni, ez esetben ezen a plus edzés napon egy 30 perces közepes intenzitású kardió gyakorlat elvégzését javaslom (kocogás, ellipszis tréner, kerékpározás vagy intenzív séta), mivel az edzések intenzívek a maradék napokra mindenképpen aktív pihenés javasolt.

Az edzéstervek megvásárlásával egy komplett, 6 vagy 8 hetes programot kap a vásárló, amelyben a megfelelő szakmaisággal, a fokozatosság elve mentén kerültek felépítésre az egyes gyakorlatok.

Minden edzésprogram két verzióban készül:

  • otthoni, illetve
  • edzőtermi változat, attól függően, hogy a felhasználó hol szeretné az edzéstervet használni.

Milyen eszközökre lesz szükségem a gyakorlatok elvégzéséhez?

Az edző termi változat esetén egy klasszikus, jól felszerelt edzőteremben megtalálható eszközökre lesz szükség, úgy mint: guggoló keret (vagy Smith keret), súlyzórudak, súlytárcsák, egykezes kézi súlyzók, vezetett pályán működő gépek, csigás gépek.

Az otthoni verzió használatához pedig egykezes kézisúlyzókra (egy-egy pár könnyebb, nehezebb), esetleg Kettlebell, gumiszalagok (hosszabb, rövidebb ún. „loop” vagy „miniband”), esetleg nagyméretű fitnesz labda fog majd szerepet kapni a gyakorlatok elvégzése során.

Mit kapok a program megvásárlásával?

A program megvásárlásával egy 6 vagy 8 hetes komplett edzéstervet kapsz (otthoni és edző termi verzióban), a terv értelmezéséhez szükséges részletes leírással, a gyakorlatok bemutatását demonstráló videókkal, igény esetén (ezt emailben tudod nekem jelezni) az edzéscéljaidnak megfelelő makró tápanyagokra vonatkozó (szénhidrát, fehérje, zsír grammban megadott értéke) kalkulációval.

Az edzéstervet megkapod email-ben is, letölthető pdf formátumban, hogy azt kinyomtatva akár életed végéig megtarthasd ????.

Mi történik a program megvásárlása után?

Miután a programot megvásároltad egy visszaigazoló email-t  fogsz kapni, melyben szereplő linkre kattintva regisztrálnod kell majd a weboldalon, hogy hozzáférj a programhoz online, shapeup.hu oldalon keresztül. A gyakorlatokat bemutató videókat a regisztráció  során megadott felhasználói névvel, jelszóval belépve a weboldalon keresztül fogod elérni.  A visszaigazoló email-ben találod majd a program kinyomtatható leírását is pdf formátumban.

Ebben a videóban bemutatom, mire számíthatsz az edzéstervekkel kapcsolatban, és segítek a választásban is!

A Te tested is képes változni CSAK AKARD és TEGYÉL ÉRTE!

Akik már engem választottak véleményei: