ÁSZF

A GDPR szabályozásnak megfelelően az adatvédelmi szabályzatot itt találod:

Jognyiltkozat

www.shapeup.hu weboldal teljes terjedelmében Kis Orsolya (későbbiekben üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatóak ki. A weboldal vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A weblapon található fotók, képek, videók is az oldal üzemeltetőjének kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatók ki. A weboldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Illetve a videók elejére is be kellene szúrnom majd mindig egy hasonló szöveget, az alábbit:

Jelen videó Kis Orsolya – www.shapeup.hu weboldal üzemeltetőjének kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, mely szerzői jogvédelem alatt áll, kizárólag saját felhasználás céljából használható, menthető el. A videó másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.