2 egész csirkemell

1 nagy savanyú alma

Gouda sajt (kb. 8 vékony szelet)

kakukkfű

1 nagy édesburgonya

1 tk pirospaprika

só, bors

2 ek olívaolaj

A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A csirkemelleket félbevágjuk de nem vágjuk ketté csak megnyitjuk őket helyet csinálva a tölteléknek. A csirkemell egyik felére halmozzuk az alma és sajt szeleteket a másik felét ráhajtjuk, olívaolajjal meglocsoljuk fűszerezzük. A csirkemelleket fóliába csomagolva sütőpapírral bélelt tepsi közepére tesszük és a kockára vágott pirospaprikával, sóval fűszerezett burgonyát mellé szórjuk. 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő 2/3-nál kibontjuk a csirkemelleket és így pirítjuk tovább a húst a burgonyával a sütési idő végéig.

Az egyik csirkemellet és a köret felét ebédre a másikat pedig vacsorára fogyasszuk.